Voimaa ihmissuhteista

TERVETULOA

Tervetuloa ”Voimaa ihmissuhteista” verkkokurssille. Tämä on kurssi sinulle 13-15 vuotias nuori, joka haluat oppia lisää ihmisten välisistä suhteista. Kurssi tarjoaa tietoa siitä, miten ihminen toimii ”pään sisäisesti ” ja tapoja kehittää parempia suhteita ja tunteita niiden kautta.

Tämä kurssi ei kuitenkaan toimi elämässi, ellet sinä tee niitä asioita, joita ehdotamme kurssilla. Kurssilla on moenlaista asiaa, sinä päätät mitä niistä teet. Jos haluat että , jokin elämässäsi muuttuu se vaatii ainakin jotakin toisin tekemistä.

Emme usko pikakelauksella tapahtuvaan muutokseen, mutta silti olemme ottaneet rohkean loikan ja pusertaneet tästä muutaman viikon mittaisen kurssin. Jos haluat voida paremmin, on tehtävä jotain toisin, vaikka se tuntuisikin juuri nyt mahdottomalta. Olemme halunneet helpottaa uusien juttujen oppimistasi tämän kurssin myötä monella tapaa.

Olemme tehneet paljon videoita, jolloin pääset ainakin alkuun uusien ajatustesi ja tapojesi kanssa. Kurssilla on myös paljon kuvia ja keskustelua. Ne ovat myös tärkeä osa kurssia. Kuten myös ohjeet joihin pääset aina palaamaan.

Kurssin hyödyt ovat suhteessa siihen, kuinka paljon sinä osallistut siihen. Osallistumisen tapoja on useita.  Saat kurssin katsottua läpi tekemättä mitään tai opit paljon sinua hyödyttäviä juttuja. Sinä päätät tästä!

Me puhumme mm. tarpeista, motivaatiosta, vanhemmista ja kavereista.  Me kerromme missä ” ketutus” aiheuttaa ruuhkaa  ja kuinka riitelystä ja pahasta mielestä päästään yli.

Kurssi ohjaat esittäytyvät

Alla näet kurssilla olevien ohjaajien lyhyet esittelyt

Kurssi ohjaaja

Heidi Härkönen Heidi Härkönen Tekijä

Minä ja muut 

Uusi jakso

Tässä osassa ei ole yhtään oppituntia.

Uusi jakso

Tässä osassa ei ole yhtään oppituntia.

Uusi jakso

Tässä osassa ei ole yhtään oppituntia.

Uusi jakso

Tässä osassa ei ole yhtään oppituntia.